Om evenementen te organiseren die bij iedereen aansluiten maken wij onderscheid per type evenement. Wat de verschillen zijn per type evenement lees je op deze pagina. Begrijp je iets niet of heb je vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Drive

Een tour voor de echte rijder!

Niet te veel poespas, gewoon een heerlijk stuk rijden samen met andere autoliefhebbers! Tijdens een Drive proberen wij de focus te leggen op het rijden van de route. Je ontvangt van ons een goodiebag met hapjes, drankjes en een folder bij de aanvang. En vaak ook koffie & thee op de startlocatie, en soms ook op de eindlocatie.

Een Drive neemt ongeveer 4 tot 5 uur in beslag.

Deluxe Drive

Een tour voor de echte genieter!

Tijdens een Deluxe drive rijden wij een langere route dan met een standaard drive, dit evenement neemt dus ook meer tijd in beslag. Dit evenement gaat vaak gepaard met een uitgebreide lunch of avondmaaltijd. Je ontvangt van ons een goodiebag met hapjes, drankjes en een folder bij de aanvang. Vaak ook koffie & thee op de startlocatie en soms ook koffie & thee op de tussenstop.

Een Deluxe Drive neemt ongeveer 6 tot 8 uur in beslag.

Meeting

Een stationaire meeting voor wie rustig naar prachtige wagens wilt kijken!

Tijdens een meeting wordt je ontvangen door onze crew op een locatie/parkeerterrein en krijg je een parkeerplaats aangewezen.

Activity

Een leuke activiteit.

Dit type evenement is geen tour of meeting maar een specifieke activiteit, verschillend per evenement.