meta

Auto Toertocht in Nederland

Een ervaring voor benzinesnuivers

DayDrive organiseert toertochten in Nederland! Een geweldige ervaring voor alle autoliefhebbers. Ontmoet tijdens een toertocht van DayDrive andere gelijkgestemden en deel je passie. Tijdens onze evenementen staat gezelligheid voorop, met welke auto je deelneemt maakt ons niets uit!

Wil jij je inschrijven voor één van onze toertochten? Kijk op de Events pagina of er een tour bij jou in de omgeving op de planning staat!

Staat er nu geen tour in Nederland op de planning? Vraag dan nu gratis Lidmaatschap aan en wij sturen je een seintje zodra er een nieuw event op de planning staat.

De aankomende toertochten van DayDrive

Hier onder zie je de huidige planning. Gedurende het jaar voegen wij meer evenementen aan onze planning toe. Wil je een seintje ontvangen zodra er een nieuw evenement op de planning komt? Vraag dan nu gratis Lidmaatschap aan en wij houden je op de hoogte!

Geen evenementen gevonden…

Er staan op dit moment geen evenementen op de planning. Kijk later opnieuw en volg ons op social media voor updates!

Wat is een auto toertocht?

Bij toertochten van DayDrive staat genieten centraal, jij schrijft je in voor een rit en wij regelen de rest! Na je inschrijving ontvang je kort voor de start instructies en informatie over het evenement, zoals de startlocatie en de route in GPX formaat.

Bij ontvangst ontvang je van ons team een goodiebag vol met hapjes en drankjes voor onderweg. Ook is er bijna altijd koffie en thee voor alle deelnemers beschikbaar op de startlocatie. Zodra het startsignaal luidt zullen wij gezamenlijk een vooraf uitgestippelde route rijden over prachtige wegen.

Wij stellen geen eisen aan de auto waarin je deelneemt, het draait bij ons vooral om de gezelligheid en het delen van de passie voor auto’s.

Wordt gratis lid van DayDrive!

Wordt net als 447 andere leden gratis lid van DayDrive en maak deel uit van de leukste groep autoliefhebbers van het land! Verbind met andere autoliefhebbers en deel je passie, er zal een nieuwe wereld voor je open gaan!

Leden van DayDrive worden automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe evenementen, ontvangen altijd 5% korting op hun inschrijving, krijgen een persoonlijk profiel op onze leden omgeving, en ontvangen nog meer voordelen!

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over het DayDrive lidmaatschap.