meta

Over ons

Wat wij doen

Wij organiseren evenementen, zoals auto tours, voor autoliefhebbers door heel Nederland. Deelnemers ontvangen van ons een vooraf uitgestippelde route, een goodiebag met hapjes en drankjes en een divers samengesteld programma. Ons doel is om alle deelnemers van onze evenementen een leuke dag te bezorgen.

Onze evenementen zijn afwisselend qua locatie en programma, dit is wat je ongeveer kunt verwachten:

 

  • Een professionele organisatie met veel oog voor detail
  • Een gezellige en gemoedelijke sfeer
  • Prachtige afwisselende routes zonder snelweg
  • Goed gevulde goodiebag met genoeg lekkers voor onderweg
  • Koffie en/of thee op de startlocatie en soms een lunch op een tussenstop
  • Bomvolle foto-albums na de evenementen (Zie Media)
  • … en nog zo veel meer!

onze kenmerken

Organisatie

De organisatie van DayDrive bestaat uit een professioneel team met veel ervaring in het organiseren van evenementen en hospitality.

Routes

Wij stippelen de mooiste routes uit met afwisselende en uitdagende wegen. Iedere drive is een nieuw avontuur.

Autoliefhebbers

Deel je passie met andere autoliefhebbers en maak nieuwe vrienden tijdens de evenementen van DayDrive.

Het ontstaan van daydrive

In het begin van 2020 hebben wij (Bas en Lotte) een Instagram account aangemaakt waar wij regelmatig foto’s posten van onze Mustang. Wij vinden het zelf ontzettend leuk om nieuwe plekken te ontdekken en onze hobby te kunnen delen met anderen.

Wij reden vaak mee met allerlei auto toertochten en genieten daar ook echt van: een verzorgde dag, mooie stukken rijden en dit delen met andere autoliefhebbers. Tijdens de toertochten hadden we het al vaak over ideeën die wij zelf hadden voor toertochten (hoe wij het zouden aanpakken). De ideeën werden al snel groter en uiteindelijk besloten wij in maart 2021 onze eerste tour te organiseren: het was een groot succes!

Met het organiseren van de toertochten konden we onze hobbys goed combineren: designen van websites en folders, fotografie, organiseren van events en natuurlijk het rijden met een mooie groep auto’s. De reden dat wij zijn begonnen met het organiseren van de tours is omdat wij er zelf super veel energie uithalen en het ontzettend leuk vinden om achteraf te horen dat mensen een gezellige dag hebben gehad.

In 2022 zijn wij verder gegaan met het organiseren van evenementen onder een nieuwe naam: ‘DayDrive’.