Wij hanteren voor onze evenementen en club een toelatingsbeleid. Op deze pagina lees je hoe dit beleid in elkaar zit, welke auto’s wij accepteren tot onze evenementen en waarom we een toelatingsbeleid hebben.

De vuistregel is: auto’s & autoliefhebbers met een verhaal.

Wat wij hiermee bedoelen zijn bijzondere, sportieve, opvallende, oldtimers, youngtimers, gekke of gewoonweg leuke auto’s die je niet iedere dag tegen komt. Alle échte autoliefhebbers zijn natuurlijk ook van harte welkom, het draait bij ons vooral om gezelligheid en het delen van de passie voor auto’s en wij begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een bijzondere of speciale auto aan te schaffen.

Waarom een toelatingsbeleid?

Hoewel gezelligheid op nummer één staat, zorgt een toelatingsbeleid ervoor dat de diversiteit in auto’s tijdens onze evenementen groot is. Het is natuurlijk leuker om een groep bijzondere auto’s bij elkaar te zien dan een groep auto’s die je iedere dag tegen komt.

Mag ik mee/lid worden met mijn auto?

In principe mogen bijna alle soorten auto’s mee/lid worden van onze club. Twijfel je toch of je mee mag? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.